Voortgang Duurloop66

Deze site is nu een paar dagen actief en begint z’n vruchten al af te werpen. De eerste donaties zijn binnen! Vanuit alle hoeken van mijn netwerk – van vrienden en collega’s, uit de politiek en van Defensie. Letterlijk vanuit de hele wereld: van Amerika tot Etten-Leur, van Curaçao tot Roosendaal. Dank, mede namens de Cliniclown en de Roparun. De eerste reacties op deze site zijn ook binnen. Ook leuk! Net als de eerste toezegging om naar de start toe te komen.

Ik train ondertussen uiteraard gewoon door. Gisteren heb ik mijn laatste echt lange duurloop gedaan. Dik 35 kilometer, met rugzak omdat ik de dag ervoor mijn iPad in het restaurant van het zwembad in Bergen op Zoom had laten liggen… (goede nieuws: er zijn nog steeds eerlijke vinders, find my iPad werkt en ik heb nog een leuk gesprek gehad met de receptioniste van het zwembad – die ‘gewoon’ 15-16 marathons heeft gelopen en de ultrarun de Zestig kilometer van Texel heeft gelopen!).

Ik heb ontdekt dat ik zes minuten per kilometer echt ondoenlijk traag vind. Aan de andere kant is 35 km al een beetje zwaar en vrijdag 13 maart moet ik er dan nog 31 bij doen. We’ll see, maar het kan zijn dat ik initieel mijn tempo 30 seconden per kilometer verhoog. Dan heb ik ook weer wat buffer voor de tweede helft. Voor de doorkomsten betekent dat dat ik eventueel vijf minuten per tien kilometer eerder langs kom. Nou kan mijn GPS-horloge via mijn telefoon ook live op het internet aangeven waar ik ben. Mocht je dat willen zien, dan kan je dat aangeven bij mij, dan kan ik je adres toevoegen, opdat je mij live kan volgen.

Ook leuk: #duurloop66 begint hier trending te worden op Twitter! Hoe meer aandacht hoe meer donaties hopelijk voor de Cliniclowns en de Roparun. Blijf storten a.u.b! Dat kan ook via de paypal buttons op deze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *